Roxanne ter Horst

Freelancer in de horeca en evenementenbranche

Omdat ik verschillende dingen leuk vind doe ik naast het knippen nog veel meer. Hier een kleine greep uit de verschillende opdrachten die ik als freelancer en als uitzendkracht heb uitgevoerd. Ben jij op zoek naar mij? Laat me dan snel weten wat voor leuks er in de planning staat en dan bespreken we de mogelijkheden.

Ik heb met veel plezier 3 keer op rij twee weken lang in de grootste kroeg van Nederland (Vrienden van Amstel live in Ahoy) achter en op de middenbar gestaan.

Bij verschillende grote events in binnen- en buitenland ben ik aanwezig geweest achter de bar, als loper op het veld en als backstage manager.

Los van de grote events vind ik het sowieso erg leuk om achter de bar te werken. Zo heb ik ook veel ervaring opgedaan bij verschillende restaurants, kroegen en evenementenlocaties.

Ook merkactivatie hoort erbij, onder andere voor het Holland Casino en Mora bij het Kurhaus in Scheveningen. Van lopen met bitterballen als Cora tot het promoten van producten op een bakfiets.

Daarnaast ben ik sinds kort aan de slag gegaan voor een evenementenbureau dat personeelsuitjes organiseert. Ik ben hier verantwoordelijk voor de begeleiding van groepen bij allerlei verschillende activiteiten door en om Rotterdam heen.

Op beurzen in Nederland, Duitsland, Belgiƫ en Italiƫ heb ik workshops gegeven en cosmetica verkocht.

Wanneer mag ik voor jou aan de slag?

Neem contact op